ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ποιοι Είμαστε

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ

... στην πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι πολύ σημαντικός και καθορίζεται από την επιστημονική και κοινωνική του προσφορά στην καθημερινή μας ζωή. Η φαρμακοποιός σας υποστηρίζει με διακριτικό και αξιόπιστο τρόπο σε όλες τις μικρές σας ενοχλήσεις, τα σοβαρά προβλήματα υγείας και τα πιο λεπτά σας «μυστικά», που δεν έχετε το θάρρος να μοιραστείτε με άλλους.

Για κάθε ανησυχία σας, βρίσκετε μαζί την αποτελεσματική λύση. Με γνώση, συνέπεια και διακριτικότητα σας κατευθύνει στην ανάλογη ιατρική ειδικότητα, το κατάλληλο σκεύασμα ή το απαραίτητο βοήθημα. Σας υποδεικνύει πρακτικές θεραπείες αυτοΐασης, αποτελεσματικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και τρόπους για να αξιοποιήσετε τα εφόδια που μας δίνει η ίδια η φύση.

Η γκάμα των προϊόντων του φαρμακείου είναι η μεγαλύτερη δυνατόν και προσεκτικά διαλεγμένη για να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Η φαρμακοποιός βρίσκεται δίπλα σας για κάθε πτυχή της υγείας σας, σε όλες τις στιγμές της ζωής σας και των δικών σας ανθρώπων.

Στο φαρμακείο, θα βρείτε λύσεις για τη βρεφική φροντίδα και τη γυναικεία υγιεινή, για την παχυσαρκία, για κάθε θέμα που αφορά την ερωτική ζωή, την αντισύλληψη, την πρόληψη ή τη στυτική δυσλειτουργία, για τη διακοπή του καπνίσματος, για την αντηλιακή προστασία αλλά και έναν ολόκληρο κόσμο για την ομορφιά και την ευεξία.

 

ΟΙ YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σας διευκολύνουμε στην ορθή χρήση ιατρικών και διαγνωστικών συσκευών με επίδειξη του τρόπου χρήσης και χρήσιμες πληροφορίες για την ανάγνωση των αποτελεσμάτων π.χ. πιεσόμετρα, σακχαρομετρητές και χοληστερίνης, νεφελοποιητές, πένες ινσουλίνης κ.α.

Όλα τα φαρμακεία της Ελλάδος, εκτελούν συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων και εισάγουν - κατόπιν άδειας του ΕΟΦ - φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά σκευάσματα, εφόσον κρίνεται αναγκαίο για τη θεραπεία σας από το γιατρό.

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΣ

Santorini Pharmacy 002
Santorini Pharmacy 003
Santorini Pharmacy 004
Santorini Pharmacy 006
Santorini Pharmacy 007
Santorini Pharmacy 008
Santorini Pharmacy 009